20150517

17.05

Iga päevaga vaikselt suvele lähemale. Ilmad muidugi pole just kõige kuumemad, võrreldes sellega, et tavaliselt on mai lõpp juba päris soe olnud. Hetkel käin alles talvejopega, kohati isegi sellega jahe. Võib-olla ongi parem, et natuke jahedam on, siis väga ei kipu õue ja saab toas rahulikult valmistuda veel matemaatikaks ja ajalooks. Viimased pingutused.
Aga, et päevad läbi toas päris üle ei õpiks, siis tuleb vahepeal ikka mõtteid mujale viia. Reedel käisin Veera juures, kuna me polnud nii ammu näinud. Ta kutsus mõned oma klassikaaslased ka sinna ja oli selline mõnus vaikne istumine. Pärast, kui ära mindi, siis mõtlesime,et läheme kohe magama, aga jäime jutustama ja lõppkokkuvõttes rääkisime veel 1-2h edasi. 
Hommikul tegime vahvleid, peekonit, smuutit ja kohvi. Lauale panime veel ka tervisliku juustukoogi ja puuviljad. Nii supper hea, aga pärast trennis täis kõhuga oli ikka päris piinarikas, aga söök on alati seda väärt. (pildi peal pole päris kõike näha :D)


 Vahepeal käisin ka Black and Brownie videoshootil. Nad tegid oma tantsukoolile promovideot ja oli vaja väikest osatäitjat. Peale trenni läksin kiiruga kesklinna ja alustasimegi  hit that jive Jacki piilupardi versiooni teise osaga.



 




 Tantsutrupiga oli meil hiljuti esinemine Perona bowlingus, kus toimusid turniirid. Seal oli selline hästi mõnsa, kuna saime esinemiste vahepeal kõik koos istuda ja juttu ajada, kuna meil trenniväliselt nii palju sellist aega pole, et kõik koos oleksid.
Ja Krista sai ka vahepeal 19! Vaikselt siin vananeme ja ega see pension enam kaugel pole :D


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar