20150526

26.05.2015

Viimased pingutused veel ajalooga ja saabki gümnaasiumile kriipsu peale tõmmata. Ei teagi nüüd, kas see on hea või halb, aga kindlasti see tähendab nüüd seda, et tulemas on palju uusi väljakutseid.

Mu armsate pisikestega sai ka trennihooaeg lõpetadatud ja nendega sai veeta 2 kõige armsamat aastat. Väga südamesse pugenud junsud ning viimases trennis oli ikka väga raske neile "tsau" öelda. See uks sai selleks korraks suletud ning tean, et järgmine aasta on nad väga heades kätes.

Nüüd siis natukene nädalavahetusest. Reede õhtul oli trenn ja siis läksime Cätuga Paidesse Renatele tantsima. Kuna me jõudsime nii vara kohale, siis saime enne kõik kavad korralikult läbi tantsida. Peale esinemist tuli ema järgi ja läksin Kerku. Järgmine päev veetsin aega kodus ning siis linna tagasi. Läksin sõbraga tema sõbra sünnipäevale kaasa, kuna samal päeval oli eurovisioon, siis sai matadoris seda vaadata. Järgmine päev pidi vara ärkama, aga nii tahtsin lõpuni vaadata ja seda ma tegingi, täpselt ei oska öelda, kas see oli hea või halb otsus.

Pühapäev algas sellega, et läksin kella 7 bussile ning Tartu. Nimelt oli seal kuldse karika võistlused. Meie Lauraga osalesime show duo adults'ide valdkonnas ja showgrupp täiskasvanutes. Duo oli meie jaoks midagi uut, vähemalt meil koos. Mina olen enne käinud tänavatantsu duol, aga show oli minujaoks natukene raskem, kuna seal peab valdama palju tehnikat, mis ajas veidi hirmu nahka, aga ära tegime. Meie neid vigu ikka leidsime, aga see selleks, kuna oli esimene kord, siis pole nii pettunud apsakate üle, aga järgmine kord kindlasti paremini.Saavutasime teise koha.
Grupikava läks meil hästi, eks seal ka väikseid apsakaid ikka oli, aga saime ikkagi finaali ja uue kogemuse kätte.





   


My little dancing Minnies 




Kolmapäeval käisime Tallinnas sõduritele esinemas, sest  nemad said ka nüüd vabaks sellest kohustusest. Kindlasti võib neil ikka ülihea tunne olla. Lisaks meie tantsutrupile esines seal ka Grete Klein. No nad ei osanudki mõelda, et  neile selline üllatus tehakse, nad ainult teadsid, et üllatus on. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar