20151108

Long time no see

Parem hilja kui mitte kunagi. Lõpetamine oli küll ilusti kuid tagasi, aga lisan nüüd nendest paar pilti. Ühesõnaga gümnaasium sai edukalt lõpetatud neljade-viitega ehk keskmisega 4,7.





Suvi möödus ulme kiirusega, võib-olla sellepärast, et enamus aeg sai tööl oldud Sunseti cafes. Augusti kuus tuli ikka meeletu arv töötunde kokku. Eks vahepeal sai ikka tantsimisega ka tegeletud ehk siis trennides ning esinemas käidud.

Suvi läbi ning sai elus uus peatükk keeratud. Nimelt läksin kooli nimega Sisekaitseakadeemia. Täpsemalt öeldes finantskolledžisse maksundust ja tolli õppima.
Kool mulle väga meeldib, see kõik siin tundub olevat nii minulik. Eriti mulle meeldib, et kanname igapäevaselt koolivormi, mis on ülilahe. Samuti on siin trenn väga tähtsal kohal ja üleüldse siin on väga suur valik erinevaid trenne. Ise käin FX Pump'is, vahepeal kombineeritud
trennis ning zumbas, mõnikord lihtsalt jõusaalis.
Samuti tunnid väga meeldivad, praegu õpime/oleme õppinud majandusaluseid, õigusteadust, kliendisuhtlus ja ametniku eetika, dokumendi keel, sissejuhatust teadustöösse, riigikeelt .. jne. Varsti tuleb ka rohkem tolli erialasid sisse ning Jaanuaris on praktikad.
Kolledži päeval käisime Patarei vanglas, mis on ülilahe, aga samas ka creepy koht. Saime väikse ülevaate sellest, muidu oli seal veel olnud ka need tapmis- ja piinamistoad, aga võib-olla ongi parem, et seal ei käinud, näeks veel luupainajaid ka :D
Homme lähme õigusse tunnis erinevatesse kohtudesse, kus lähme tutvume nendega lähemalt. Kõige pealt lähme ringkonnakohtusse ja peale seda maakohtusse.





Lisaks siinsetele trennidele käin neljapäeviti Pärnus Pärnu Võrkpalliklubi tantustüdrukute trennis (suhteliselt tihti ka laupäeviti). Vahepeal käin treenerit asendamas Nõmme Kalju tantsùtüdrukute trennis, kus olen õpetanud neile oma koreograafiaid.
Kuna PVK on väga tugev võrkpallis, siis neil on väga palju mänge ehk siis Pärnu on siiski nagu teine kodu, kus saab palju aega veeta, aga samas see tore, sest saab näha/aega veeta kalladega :)
See nädal oli meil neljapäeval PVK vs Kreeka mäng, reedel Pärnu Kaubamajaka Osturegati esinemine ning laupäeval klubis Factory Serebro üritusel.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar