20151201

01.12.2015

Vahepeal palju tegemisi olnud: esinemised, kohtumised, seminarid, õppimine jne. Novembris käisime Serebro üritusel tantsimas ning nüüd käisime Kannu nightclubis Astrale tantsimas. Astra üritus oli selline Elmari tantsuõhtu moodi ja mulle selline eesti muusika väga meeldib. Rahvas oli meeletult lõbus ning elasid kaasa. Loodan, et selliseid üritusi tuleb veel, vahelduseks pop-muusikale väga mõnus.



Nüüd novembris olen hakanud käima Network 21 koolitustel, mis on üliarendavad. Olen käinud kahel openil ja business building seminaril. Üks BBS oli Rakveres ning teine oli Soomes. Some oma meeldis eriti, sest sai natukene minna ka naaberriigile külla, aga kaua polekski tahtnud seal olla, sest seal oli meeletult külm võrreldes Tallinnaga. Külmast ilmast ei lasknud pead norgu, sest motivatsiooni ja teadmisi sai seal taaskord meeletult juurde.



Koolis läheb hästi. Täna oli õiguse eksam, kus oli lahendada kaasus ning selle järgnes veel ülesandeid. Kokku sai tehtud seda kolm tundi ehk suhteliselt laip oli olla pärast seda. Eks varsti paistab, kuidas läks. Homme on teadustöö eksam ning järgmine nädal riigikeele eksam. Riigikeele oma on kindlasti raske, sest seal lähtutakse ametniku keelest, mis on nagu tuumafüüsika. Eks see eesti keel isegi juba üsna keeruline tavatasemel.
Kuu alguses käisime Tallinna kohtutes uudistamas ja tutvustati, kuidas asjad toimuvad ning näidati kohtupidamisruume. Ükskord eelnevalt käisime Patarei vanglas kolledžipäeval, mis oli päris huvitav. Muidugi oleks tahtnud ka 3 korruse ruume näha, sest seal olid veel eriti huvitavad ruumid, me vaatasime ainult tavaruume.
Osalesime Käroliniga "Hubaseim ühikatuba" konkursil, kus saavutasime 3 ühika peale kokku III koha! :)

"The future belongs to those, who believe in the beauty of their dreams"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar