20151230

30122015

Aasta saab läbi, jälle. Aeg ikka lendab nii meeletu kiirusega, mis veits hirmutab. Praegu käib vaheaeg detsembri algusest saadik. Eksamid läksid hästi: Õigus A, Teadustöö A ja Riigikeel B. Uuel aastal on huvitavad ained: tsiviilõigus,maksuõigus ja maksumenetlus, tolliõigus, avalik õigus, majandusstatistka jne. Järgmine nädal on Maksu-ja Tolliameti praktika Pärnus ning ülejärgmine toll. Ausalt öeldes väga ootan juba, aga eks paistab, kuidas läheb.

 Detsembri alguses oli meil ka Sisekaitseakadeemia jõulupidu. Esialgu istusime ühikas, siis läksime spordihoonesse,mis oli ekstra jõulupeo jaoks ära kaunistatud. Peale seda läksime Hollywoodi. Nii see vaheaeg algaski ehk väike puhkus.

Tegelt nii väga puhkus ei olnud. Saab küll öelda, et koolist sai mõtted mujale, aga tantsuga seoses läks väga kiireks. Detsembri esimesel nädalavahetusel käisime Benny Benassi ft Dhanyle backi tantsimas. Dhany on itaaliast päris artist, kes on meeletult tore. Nüüd väike üllatus- nüüd on ta ka rase :). Võrus tantsisime talle Club Tartus ning Tartus Vabankis. Tartu esinemine läks ülimalt hästi. Publik elas kaasa ja nautis konserti täiega ning peale seda sai palju kiidusõnu.
Lisaks oli meil Pärnu hotell Strandis päästeameti jõulupeol esinemine, Pärnu VK mängul 3 korral + Karikafinaalis, jahtklubi jõulupeol jne.


 ja PÄRNU VÕITIS karikafinaali! Nad on ikka meeletult tublid, sest nende vastane oli ka tegelikult väga tugev, aga nad suutsid seda! Peale seda läksime võrkpalligalale, mis sellel aastal toimus Pärnus.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar