20160128

Uuel aastal, uue hooga

Uuel aastal, uue hooga. Uus motivatsioon ja uued unistused. Esimene kuu hakkab juba läbi saama, kuid olen siiani aastaga väga rahul olnud. Uus aasta tuli rahulikult. Alguses istusime Jana juures ning olime kõik koos, peale seda läksime Vabaduse väljakule ning vaatasime ilutulestikku. Peale seda esinesime X-PLOSION üritusel Factorys. Väga armas aastavahetus, kalliste inimestega.




Peale seda hakkas meil Maksu-ja Tolliameti praktika. Mõlemad praktikad olid Pärnus, mis tähendab, et ööbisin tädi juures. Mulle väga meeldis seal, sain meeletult uusi teadmisi ja motivatsiooni õppimiseks, eriti just tollivaldkonnas. Nende uurimistoimikud ning menetlused on tegelikult ülihuvitavad. Väga meeldis kontrollosakond, kelle töö on ülisalajane ja isegi teevad koostööd salapolitseiga.
Pärnus saime veel vanade klassiõdedega kokku ning käisime Koit Toomet kuulamas. Oli väga tore üle pika aja näha ja nendega rääkida, sest ei teadnud, mida keegi neist teeb. Vahelduseks on tore aeg maha võtta.
Isegi juhtus minuga midagi veidrat ehk siis lugesin läbi paar raamatut. Esimesena Jim Dornanu raamatu „See on lihtne, kuid mitte iseeneset mõistetav“, mis räägin AMWAY ärist põhjalikumalt ja on värvikate näidatega lahti seletatud (soovitan soojalt). Lisaks Bill Quaini „ Teadliku tarbimise jõud 2“ , mis räägib, kuidas osta tooteid teadlikult, nii, et sellest oleks tulevikus finantsilises mõttes kasu (seotud eelneva raamatuga) ja kõige huvitavam Robert Kiyosaki „Rikas isa, vaene isa“, mis on siiamaani üks mu lemmikuid olnud. See räägib investeerimistest ja erinevatest süsteemidest ning on väga silmaringi arendav. See raamat andis mulle palju motivatsiooni ja inspiratsiooni tulevikuga seoses.



Nüüd olen tagasi kergus ja puhkan! Pigem puhkuse all mõtlen trenni. See on juba vaikselt sõltuvus ja samuti ka tervislik toitumine. Ma pole absoluutselt dieedi inimene ja ei hakka kunagi olema. Pigem tahaksin saada kõik vajalikud mineraalid ja vitamiinid  toitudest kätte. Vähendan mõttetute suhkrute ja e-ainete tarvimist (täiesti loobuda ei saa,sest neid on kõikjal). Lisaks olen teatud toiduained vahetanud välja ehk siis suhkur näiteks mee vastu (isegi kohv meega on päris hea). Hommikuti joon kuuma sidruni vett kaneeliga, mis on hea hommikualustusjook ning sidrunis on palju vitamiine. Salatid iga toidu korra juures on väga tere tulnud ja samuti ka magustoiduks erinevaid puuviljasid. Olen küll vähe aega seda kõike teinud, aga tunnen ennast juba praegu paremini. Ausalt öeldes energiat on rohkem ja pole nii väsinud. Aga eks näha, mis tulemused tulevad. Hetkel käin umbes 4-5 korda nädalas jõusaalis, kus teen erinevaid lihasgruppe +cardio.

 täistera-kakao muffinid kirssidega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar