20160216

16.02.16

Kõik on uus 
veebruarikuus

Hetkel käib ilusti koolis ja www.riigiteataja.ee on suhteliselt lemmik lehekülg ehk siis palju käsitleme tundides seadusi, aga samas päris huvitav. Hetkel ühtedeks huvitavamateks aineteks on mikro-ja makroökonoomika ning maksuõigus ja maksumenetlus. Suureks eeliseks on see, et õppejõud on väga profesionaalsed ning suudavad tunni huvitavaks ja kaasahaaravaks teha, kuigi jah, ega kerge pole, eriti mikro-makros.

Vahepeal korralikult trennis käinud ja enesetunne on mega hea! Toituda üritan ka korralikult, et saaks kätte võimalikult palju vajalikke vitamiine ning mineraale. Energiat on küll rohkem. Selle aasta eesmärk on ka palju maratonidel ja erinevatel jooskuüritustel käia, eks paistab.





Nüüd teen ka promosid rohkem ehk siis Bank of models and promoters firma alt. Sellessuhtes kooli kõrvalt hea ning saab palju suhelda, mis on hea. Muidu praegu poole kohaga oleks suhteliselt väsitav käia. Lisaks sellele käin veel palju seminaridel. Kolmapäeval lähen Euroopa hotelli Onecoin-i kohta kuulama ning nädalavahetusel lähen Saku Suurhalli võrkturunduse koolitusele, mis tuleb kindlasti ülipalju ning motivatsiooni meeletult. Eks tuleb vaikselt siin juba liigutama end hakata :)





Sõbrapäeval, 14. veebruaril. oli Pärnus võrkpallimäng ehk siis saime koos tantsutüdrukutega koos selle päeva vastu võtta, mis oli väga armas. Lisaks sellele saavutas veel Pärnu tiim võidu ka ja nende üle väga uhked. Peale mängu istusime Kadri juures veel, tal ikka ülikodune seal ja alati megalõbus. Peale seda läksime Tallinna ning saigi uuele nädalale vastu astuda.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar